Cosas de boda Noticias

Clauers, tovalloles, invitacions, ventalls, corbates i altres articles estan d’oferta en el catàleg online a Cosasdeboda.com, la botiga d’invitacions i detalls nupcials que cerca refrescar el sector amb descomptes i promocions d’ocasió.
Coses de Noces ha llançat descomptes del 20 al 40% en molts dels seus productes estrella, per així potenciar les seves vendes de cara als mesos d’hivern. La companyia barcelonina, que exerceix les seves funcions des de 1972, intentarà mantenir-se com un referent en el sector de les bodes.
En el seu catàleg es poden trobar per temps limitat, una àmplia oferta de clauers i tovalloles amb dissenys i formes variades. Els sets ‘clauer + bolígraf’ o ‘clauer + moneder’ amb tons platejats, elegants i colorits agraden tant a la núvia moderna com a la tradicional, amb preus que poden oscil·lar entre 1,00 € i 1,20 €.
Els dissenys originals i innovadors també dominen en alguns estris de taula, com els llevataps i els obridors, amb models tan enginyosos com l’obridor de llaunes amb forma de sabata femenina o el llevataps amb detalls i caixa de fusta.
Destaquen sobretot les invitacions nupcials. Els motius florals, els traços elegants i els cors són temes habituals en molts models, que es poden adquirir a preus assequibles. Així mateix Coses de Noces permet als clients dissenyar les seves pròpies invitacions, de totes totes un gran al·licient per a les núvies mafioses d’avui.
En el seu catàleg també trobarem rebaixes en tovalloles, carteres, bosses i altres complements. Coses de Noces, que compta amb el segell text complet del document des de 2012, es posiciona d’aquesta manera com una botiga a seguir en  un mercat cada vegada més competitiu.
Sobre Coses de Noces
Coses de Boda és una empresa innovadora amb seu a Barcelona, ​​especialitzada en invitacions, regals i detalls de casament des de 1972. Aquesta plataforma online neix el 2007, amb el propòsit de sobre al públic de tot el món una àmplia oferta de productes de qualitat.
About the Author